free html templates

HÁZIREND
Felelősségvállalás
A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegésébol származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégek vagyontárgyaiért a házigazda felelősséget nem vállal!


Szállás
Az érkezés napján a szobát vendégeink 14.00 órától foglalják el, illetve azokat a kijelentkezés napján 10:00 óráig hagyják el. Kérjük Önöket az éjszakai csend betartására 22:00 órától 7:00 óráig! Továbbá megkérnénk vendégeinket, hogy a szálláson látogatókat ne fogadjanak, idegeneket ne engedjenek be.


Dohányzás
Az épületben dohányozni, valamint füstölőt használni tilos! A kertben dohányzásra kijelölt helyek: a kiépített tuzrakóhely környéke, valamint a ház előtti tornác. Szíveskedjenek a dohányzást ezekre a helyekre korlátozni, továbbá hamutartót használni!


Tűzrakás, bográcsozás
Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával! (Tűz mellett oltóanyag elhelyezése, gyúlékony anyagok tűz mellől eltávolítva.) Mielőtt otthagynák a tűzrakó helyet, kérjük győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották! A vendégek rendelkezésére álló tűzifán és papíron kívül más anyagok (pl. műanyag, gumi) égetése szigorúan tilos!


A kert és az épület zárása
Eltávozáskor és éjszakára kérjük a kapukat és az épület bejáratait kulcsra zárni! Az épület külso ajtói a kilincs felhúzását követoen zárhatóak kulcsra.


Háziállatok
A vendégházba semmilyen háziállat nem hozható be. Kérjük ügyeljenek arra, hogy az udvaron hagyott állatok a virágokban és a gyümölcsfákban ne tegyenek kárt!
Parkolás


Kérjük, hogy autóikkal úgy parkoljanak le, hogy az esetlegesen kiadott másik épület lakóit ne korlátozzák a szabad mozgásban / parkolásban!


Berendezési tárgyak használata
Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszeru használatát! A dekorációs célt szolgáló használati tárgyakat, képeket, kérjük ne vegyék el a helyükrol. A benti berendezési és használati tárgyakat (ágy, ágynemu, matrac, TV, stb.) kérjük ne vigyék ki a kertbe.


Takarítás
A vendégházat a vendégek tisztán kapják meg, és ottlétük alatt maguk kell ügyeljenek a tisztaságra.
Szemét elhelyezése
A háztartási szemét gyujtése a konyhában található szemetesben lehetséges. Ha ezek megtelnének az Önök itt tartózkodása alatt, kérjük ürítsék ki azt a portán található nagy kukák valamelyikébe. Újabb szemeteszsák a mosogató alatt található.


Fűtés
A vendégház központi fűtéssel rendelkezik, melyet gáz, fa lát el. A fűtés árazása külön megegyezés tárgyát képezi, nem foglaltatik benne az árban!

Étkezés
A vendégház jól felszerelt konyhával rendelkezik, kérjük étkezésre ezt a helyiséget használni. A mikrohullámú sütobe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat!


Kert
A kertet a házigazda gondozza. Kérjük ügyeljenek a növények épségére, legyen az virág vagy fa.
Mint minden háztartásban, a vendégházban is elofordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy, vagy meghibásodik. Ha valamilyen rendellenességet észlelnek, az esetleges komoly károk megelozése érdekében szíveskedjenek azt a szállásadónak haladéktalanul jelezni a következo telefonszámok valamelyikén:


Köszönjük!


Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!